Open work cirkels

 

 

Samen The Work doen.

Wekelijks op donderdagavond om 20.00 uur.

 

Beste The Work liefhebbers,

Vanaf 21 september kun je wekelijks gratis deelnemen aan Open Work Cirkels georganiseerd door The Work in’t Nederlands. De sessies zijn online via Zoom, op donderdagavond om 20.00u en duren ongeveer 1 ½ uur.

Deze online bijeenkomsten worden om beurten begeleid door gecertificeerde facilitators, elk met eigen stijl en invalshoek. Uiteraard altijd met focus op zelfonderzoek vanuit The Work. We maken gebruik van: delen in groep door de popcornstijl, twee aan twee in breakout rooms of er wordt gewerkt op een bepaald onderwerp of aspect bijv. Omkeringen in actie, Relaties, Lichaam… Laat je verrassen en geniet van The Work op tal van thema’s.

Ook (absolute) beginners in The Work heten wij van harte welkom. Zij sluiten het beste aan op elke eerste donderdag van de maand, hier kan eventueel stil gestaan worden bij de basis waaronder: ‘hoe vul je een werkblad in’ etc.

Bij interesse zetten we je met plezier op de mailinglijst.
Meld je aan door een mail te sturen naar: of gebruik het contactformulier op deze website. Je ontvangt dan wekelijks een Zoomlink in je mailbox.

Het is daarbij niet nodig om je aanwezigheid op voorhand te melden.
Deelnemen in een last minute opwelling is mogelijk.

Wij kijken er naar uit om onze passie voor The Work samen te beleven.

Namens The Work in’t Nederlands (TW!N),

Aafke S. Heuvink, An Goossens, Danielle van Ameijde, Hannah van de Wouw, Jasmijn Koelink, Jeannette Akse, Lakshmi Chayapathi, Charlotte Wout, Marianne L. van de Meer, Marijke Tops

 

Eerste Open Work Cirkel op 21 sept '23 om 20.00 uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)