Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Cirkel The Work

21 mei 19:30 - 21:30

€5

Evenement Navigatie

Eenmaal of twee maal per maand worden er Open Work Cirkels in Amsterdam gehouden. Deze staan open voor iedereen. Opgave vooraf is verplicht.

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur.
Inloop vanaf 19.15 uur. We beginnen op tijd.

Kosten: € 5,- inclusief thee en materiaal

Voor wie?
De Open Cirkel staat open voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben in het invullen van werkbladen en het begeleiden van anderen. Beginners zijn dan ook van harte welkom.
Wil je graag wat meer uitleg, of op een meer diepgaande manier kennismaken met The Work? Dan zou je ook kunnen overwegen om deel te nemen aan de cursus die op vier maandagavonden in januari en februari wordt gegeven.
Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de data van de Open Cirkel? Wanneer je me een mailtje stuurt, zet ik je op de Open Cirkel mailinglist. Je ontvangt uitsluitend informatie over de Open Cirkel, tenzij je aangeeft ook andere info of de nieuwsbrief te willen ontvangen.

Locatie
Aan de rand van de Jordaan, op loopafstand van het Centraal Station.
Centrum De Bogen

Busverbinding

Er stoppen verschillende bussen van het GVB voor de deur: bus 18 richting Slotervaart, bus 21 richting Geuzenveld en bus 22 richting Spaarndammerbuurt. Stap uit bij de derde halte (Buiten Oranjestraat). Let op: Bus 22 heeft twee eindhaltes (Spaarndammerbuurt en Indische Buurt).

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Website:
www.living-heart.nl

Organisator

Aafke S. Heuvink
Website:
www.living-heart.nl

Locatie

Centrum de Bogen, Amsterdam
Tussen de Bogen 13
Amsterdam, 1013 JB
+ Google Maps
Website:
www.living-heart.nl