Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jaartrainingen start 3 okt. en 5 okt. Amsterdam

do 3 oktober 2019 08:00 - 17:00

€ 650,

Evenement Navigatie

Jaartraining The Work van Byron Katie
3 oktober 2019 tot 8 mei 2020 / 5 oktober 2019 tot zondag 10 mei 2020
Locatie: Amsterdam
Maximaal 12 deelnemers

In oktober 2019 gaan er weer twee nieuwe jaartrainingen The Work van Byron Katie van start. Deze jaartrainingen worden gegeven in Centrum De Bogen in de Jordaan in Amsterdam.

De jaartraining zijn geschikt voor iedereen die een stevige basis wil leggen om The Work van Byron Katie in zijn/haar eigen leven toe te passen of als aanvullend gereedschap te gebruiken in de professionele praktijk. Na een introductie gaan we de diepte in aan de hand van verschillende thema’s (zoals goedkeuring & waardering, relaties, familie, ziekte, pijn & dood, enz.) en met behulp van speciaal daarop afgestemde oefeningen. We gaan de Work ook op andere manieren uitbreiden en verdiepen. Zo gaan we, naast de thema’s, bezig met feedback geven en ontvangen, “Nee zeggen is een ja tegen mezelf” en “Wat doe ik en wat voor strategieën zet ik in om geaccepteerd en aardig/slim/goed gevonden te worden”. Aan wie dat wil, wordt verder de gelegenheid geboden om het geleerde uit te diepen en in de praktijk te brengen met behulp van huiswerkoefeningen en sessies met een partner.

Gaandeweg de jaartraining zul je merken dat je met The Work een gereedschap in handen hebt waarmee je altijd en overal, midden in het leven, onder alle omstandigheden, hoe pijnlijk, verdrietig of stressvol deze ook mogen zijn, verbinding kunt maken met jezelf (en daardoor vaak ook met de ander).

In de jaartraining is er plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Jaartraining

Er zijn in totaal zeven bijeenkomsten per jaartraining. Daarnaast is er tussen de bijeenkomsten veel gelegenheid om The Work met behulp van oefeningen en via duo-opdrachten met andere deelnemers van de groep in de praktijk te oefenen en/of dat wat tijdens de bijeenkomsten aan bod is gekomen te verdiepen.

Kosten jaartraining

€ 650,- incl. BTW voor het gehele traject
(Betaling in termijnen is mogelijk: 10 × 75 euro)

Vroegboekers: (betaling ineens voor 1 augustus 2019) : € 625,- incl. BTW

Waarom een jaartraining?

  • Het kan lastig zijn om, als je nog niet zo veel ervaring hebt, werkelijk de diepte in te gaan. Ook is het in het begin moeilijk om de verbinding tussen hoofd en hart open te houden. In de loop van de training leer je je eigen blinde vlekken ontdekken. Ook kan ik je vanuit mijn ervaring uitnodigen om, indien nodig, een stapje verder te gaan.
  • The Work is een eenvoudige methode. Deze wordt krachtiger naarmate je meer en meer een open grondhouding ontwikkelt. In je eentje ben je vaak sneller tevreden met een antwoord en kun je jezelf verstoppen. Ook kun je in de valkuil trappen dat je jezelf wilt verbeteren of dat je je situatie wilt veranderen, en dat je The Work gebruikt om dat voor elkaar te krijgen. Simpelweg afwachten welk antwoord zich aandient is iets wat velen van ons grote moeite kost en wat met angst gepaard kan gaan. In een vertrouwde omgeving durf je dat sneller aan te gaan. Verder leer je onder begeleiding scherpte en focus aan te brengen in je proces.
  • Ook kunnen er oude patronen opduiken van schuldgevoel en schaamte. Die patronen kunnen zo sterk zijn dat je simpelweg (nog) niet weet hoe je er uit kunt stappen of hoe je er met liefdevolle vriendelijkheid naar kunt kijken. Wanneer je met een ervaren begeleider in een kleine groep werkt, ga je zien dat veel patronen universeel zijn. Daardoor kun je er op een speelsere en meer ontspannen manier naar kijken, waardoor het proces aan diepte wint. Bovendien: je leert veel van elkaar.

Je kunt nog zoveel boeken en artikelen lezen of clips van sessies bekijken, pas als je zelf met The Work aan de slag gaat wordt het tot een ervaring en gaat het echt voor je werken. Geef jezelf een jaartraining cadeau en ga een half jaar de diepte in met behulp van The Work van Byron Katie.

Er kan een certificaat van deelname worden afgegeven wanneer je aan alle onderdelen van de jaartraining hebt deelgenomen.

Locatie

Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

De locatie ligt aan de rand van de Jordaan, op loopafstand van het CS.

Meer informatie:
Aafke S. Heuvink
www.living-heart.nl
06 21870535

 

Gegevens

Datum:
do 3 oktober 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€ 650,
Website:
www.living-heart.nl

Organisator

Aafke S. Heuvink
Website:
www.living-heart.nl

Locatie

Centrum de Bogen, Amsterdam
Tussen de Bogen 13
Amsterdam, 1013 JB
+ Google Maps
Website:
www.living-heart.nl