Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Introductiecursus The Work van Byron Katie, vijf maandagavonden

21 januari 19:45 - 21:30

Euro175,

Evenement Navigatie

Vijf maandagavonden in Amsterdam (Jordaan)
21 januari tot 11 maart 2019
Misschien ken je The Work van Byron Katie, en heb je wel eens geprobeerd om een werkblad in te vullen en jezelf de vier vragen te stellen. Misschien heb je ervaren dat het niet zo simpel is, en dat het je niet goed lukt om voorbij de blinde vlekken te kijken die we allemaal hebben – terwijl je daar juist zo graag eens aan voorbij zou willen gaan. Of misschien blijft het een  mentaal ding, en krijg je het niet voor elkaar om de onderliggende gedachten en overtuigingen naar de oppervlakte te laten komen, of heb je geen idee hoe je via de vier vragen en de omkeringen in je hart kunt landen.
Misschien ken je The Work van Byron Katie nog niet, en wil je graag een introductie en goede begeleiding voordat je er zelf mee aan de slag gaat.
Daarvoor biedt deze kleinschalige, intensieve cursus een perfecte tool. Je leert hoe je een werkblad invult – de basis voor het onderzoek met behulp van de vier vragen. Je gaat zien hoe niet alleen The Work, maar ook het invullen van een werkblad meditatie is, en dat het werkblad rijker wordt en dat het onderzoek dieper gaat wanneer je echt de tijd neemt om het in te vullen.
Vervolgens gaan we aan de slag met de vier vragen:
Is het waar?
Kun je absoluut zeker weten dat het waar is?
Hoe reageer je, wat gebeurt er, wanneer je die gedachte gelooft?
Wie zou je zijn zonder die gedachte?
Ook daar gaan we de tijd voor nemen, zodat The Work een echte ervaring wordt, en je met de vier vragen niet in de mind blijft steken.
Uiteraard gaan we ook uitvoerig de tijd nemen voor de omkeringen.
Kortom: in deze vijf bijeenkomsten gaan we de tijd nemen om de vier vragen en de omkeringen te onderzoeken en werkbaar te maken, zodat je er na afloop gemakkelijker zelf mee aan de slag kunt.

 

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
19:45 - 21:30
Kosten:
Euro175,
Website:
www.living-heart.nl

Locatie

Amsterdam

Organisator

Aafke S. Heuvink
Website:
www.living-heart.nl